Tromsømagasin i Dagens Næringliv

Universitetssykehuset Nord-Norge– en helsefaglig spydspiss i nord!

Liker du tanken på å bo i en liten storby med et rikt kulturliv,
spennende restauranter og verdens vakreste natur? Da er
Universitetssykehuset Nord-Norge midt i blinken for deg.

Tromsø er en unik by. Her finner du alt du forbinder med et pulserende byliv – et rikt og variert kulturliv, gode restauranter og et utbygd kollektivtilbud. Du møter et internasjonalt folkeliv omgitt av naturskjønne omgivelser – med fjell, grønne oaser og storhavet som nærmeste nabo. Her kan du koble av med en løpetur, en skitur eller bare spasere i storslåtte omgivelser under flammende nordlys eller i blendende midnattssol. 

Liker du å klatre eller sykle er Tromsø et eldorado, og finner du roen på havet med fiskeredskap er mulighetene uendelige. Her kan du også avslutte en aktiv dag med en tur på byen. Universitetsbyen Tromsø er kjent for sitt pulserende uteliv med noe for enhver smak.
    Midt i alt dette tilbyr Universitetssykehuset i Nord-Norge et av landets ledende medisinske kompetansemiljøer – i tett samarbeid med UiT, Norges arktiske universitet. Her vil du få spennende og varierte arbeidsoppgaver og rike muligheter til faglig utvikling. I UNN vil du møte tett sammensveisede kolleger som jobber sammen for å finne løsninger. Som ansatt hos oss blir du en del av et ambisiøst, inkluderende og mangfoldig fagmiljø.

I UNN er medarbeideren den viktigste ressursen. Her blir du en del av fellesskapet, der både erfarne helsearbeidere og unge nyskapende ansatte jobber med pasienten – for pasienten. Sammen utgjør vi et spennende mangfold, og vi er stolte av vårt internasjonale miljø. Faglig utvikling og kompetanseheving er en integrert del av vår virksomhet, og foregår i samspill mellom dine interesser og sykehusets behov.  
    Thomas Bremnes, lege i spesialisering i psykiatri ved UNN Åsgård, sier det mest presist: Ingen angrer på at de kom til Nord-Norge!

Vil du finne drømmejobben hos oss i UNN? 

Du finner en oversikt over ledige stillinger og mulighet til å søke og registrere din CV på unn.no/jobb unn.no. Besøk oss i dag, da vel! 

  LES MER

  Redaksjonelle artikler fra magasinet

  Norges svar på Tour de France

  Norges svar på Tour de France

  I august hvert år går Arctic Race of Norway av stabelen, og gjennom de 10 årene som har gått siden første utgave i 2013, har det blitt mye mer enn et sykkelritt. – Arctic Race Norway er et stort samarbeidsprosjekt i Nord-Norge. Kommuner, fylkeskommunene, næringslivet...

  Et tverrfaglig bærekraftsnettverk

  Et tverrfaglig bærekraftsnettverk

  Fremstr er navnet på Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram for unge. – Vi har valgt å rette programmet inn mot bærekraft, og tilbyr de beste talentene traineestillinger innen bærekraft i næringslivet i Tromsø, Karlsøy og Balsfjord, sier Emilie Isaksen,...

  Et viktig tilbud i internasjonale Tromsø

  Et viktig tilbud i internasjonale Tromsø

  Tromsø International School er verdens nordligsteIB-World School på barne- og ungdomstrinn, og et viktig element i arbeidet med å tiltrekke internasjonal arbeidskraft til den arktiske hovedstaden.Skolen ble startet i 2011 med elleve elever. I dag er elevtallet vokst...

  Vil stanse trolling med AI

  Vil stanse trolling med AI

  Trolling i kommentarfeltet er en stor utfordring for medier over hele verden. Abdera AS i Tromsø benytter kunstig intelligens for å moderere vekk uønskede meldinger.Det er ingen nyhet at sosiale medier og internett er blitt allestedsnærværende de siste årene. I takt...

  Overvåkerregnskogen fra rommet

  Overvåkerregnskogen fra rommet

  Som verdensledende kommersielt satellittsenter driver KSAT i Tromsø jordobservasjon av hele verden. Nå bidrar KSAT i et prosjekt for å stanse avskogingen i Amazonas.Det er selskapets avtaler med satellitteiere og 27 antennestasjoner med over 260 antenner spredt ut...

  Næringslivets interesseorganisasjon i Tromsøregionen

  Næringslivets interesseorganisasjon i Tromsøregionen

  Næringsforeningen i Tromsøregionen er Nord-Norges største næringsforening. Siden 1844 har foreningen arbeidet for å skape gode rammebetingelser for over 650 medlemsbedrifter i hele regionen, fra alle næringer og bransjer, og sikre at regionen har kvaliteter som gjør...

  ProTromsø – fremmer Tromsø og Nord-Norge

  ProTromsø – fremmer Tromsø og Nord-Norge

  Nærings- og utviklingsselskapet ProTromsø AS ble etablert i 2021 av Tromsø kommune for å tilrettelegge for flere arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Daglig leder Gøril Johansen forteller om en organisasjon som skal jobbe bredt for å utvikle Tromsø og...

  Michelin-mat ved kaikanten

  Michelin-mat ved kaikanten

  I 2021 så pop-up-konseptet Vulkana Supper Club dagens lys i Tromsø. Flere ganger i året inviterer klubben en av Europas beste kokker til Tromsø og gjestebud om bord på en hvalskute bygd om til spa- og restaurantbåt. Med maksimum fjorten gjester samlet rundt ett...

  Enorme muligheter på Grøtsund havne-og industriområde

  Enorme muligheter på Grøtsund havne-og industriområde

  Produksjon av grønt drivstoff, havbruk, vertikalt landbruk, mekanisk industriklynge og havvindterminal. Det er noen av ambisjonene for Grøtsund industripark. Tromsø har enorme muligheter for satsing på blå næringer er det omforente budskapet fra et stort...

  Tester fremtidens fremkomstmidler

  Tester fremtidens fremkomstmidler

  Testnor ble etablert i 2021 av gründerne Heidi Andreassen og Ingrid Dahl Skarstein. Forretningsideen er å tilby testfasiliteter og -gjennomføring til mobilitetsindustrien i hele verden.Vi har begge jobbet mye med å støtte teknologi og industriutvikling, blant annet i...

  Får ideer til å yngle

  Får ideer til å yngle

  – Norinnovas oppgave er å bidra til vellykket utvikling av ideer med internasjonalt potensial, sier administrerende direktør Asbjørn Lilletun. Siden 2014 har han ledet bedriften med 22 medarbeidere som hjelper ideer ut i det globale markedet.Vi er heldige som får lov...

  IT-nestor i nord

  IT-nestor i nord

  I tretti år har informatikkprofessor og seriegründer Dag Johansen ved UiT arbeidet utrettelig for å sette byen på IT-verdenskartet. Det har han klart.Tromsø har et utrolig sterkt informatikk-miljø, sier professoren med stolthet.     – Her finner man selskaper som...

  På jakt etter verdier i havet

  På jakt etter verdier i havet

  I 10 år har næringsklyngen Biotech North jobbet for innovasjon og utvikling i de blå næringene i Nord-Norge og da spesielt med utvikling av marine helseprodukter fra hav til marked. Med sine 40 medlemmer har Biotech North fokus på bioteknologi som motor i det grønne...

  artikkelannonse

  Artikkelannonser fra magasinet

  Havna – sentral i utviklingen av byen!

  Havna – sentral i utviklingen av byen!

  Havna er en sentral aktør i Tromsø og fyller 200 år i 2027. Med oppunder 10 000 årlige anløp, over en million reisende og et betydelig godsvolum er havna et viktig trafikknutepunkt i Tromsø. Havet og sjøveien har opp igjennom tidene dannet livsgrunnlaget for...

  Bygger bærekraftig i den arktiske hovedstaden

  Bygger bærekraftig i den arktiske hovedstaden

  Med skyhøye miljøambisjoner går Consto inn for å bygge Nord-Norges første BREEAM-NOR Outstanding-sertifiserte bygg. Byggetrinn 4 i Siva Innovasjonssenter Tromsø blir med det blant landets mest innovative miljøbygninger.– Outstanding er det høyeste sertifiseringsnivået...

  Med hjertet i faget

  Med hjertet i faget

  Byggmester Tony H. Jensen er en entreprenør som driver i bygg- og eiendomsbransjen, hvor vi designer boliger og fritidsboliger for egne prosjekter og kundeprosjekter. Vi leverer alt fra råbygg til 100 % nøkkelferdige bygg.Byggmester Tony H. Jensen ble etablert i 2007...

  Realiser boligdrømmen i Karlsøy

  Realiser boligdrømmen i Karlsøy

  Mindre enn én times kjøring fra Tromsø finner du øyriket Karlsøy. Her kan du leve det gode liv med natur og kultur i skjønn forening – og samtidig nyte godt av de økonomiske fordelene som følger med å bo i Nord-Troms.Aina Isaksen er personal- og organisasjonssjef i...

  Bærekraftig kailøsning i Longyearbyen

  Bærekraftig kailøsning i Longyearbyen

  Når NOFI selger sine løsninger, er det med en tanke om gjenbruk, ombygging og en type «pante flaske»- mentalitet. FN´s bærekraftsmål om ansvarlig forbruk og produksjon er et av NOFIs viktigste mål. Plasten skal brukes riktig. Også når det gjelder 550 meter med...

  Tromsø Lufthavn utvider

  Tromsø Lufthavn utvider

  Med 2,3 millioner reisende og kapasiteten sprengt med over 60 prosent i 2019, var utvidelse av lufthavnen nærmest et folkekrav i Tromsø. Nå har Avinor levert, og en ny terminal skal stå  klar i begynnelsen av 2024.– Utvidelsen ble vedtatt av Avinor allerede i 2016, og...

  Norsk Polarinstitutt 

  Norsk Polarinstitutt 

  Da regjeringen i mai bestemte at Norge skal bygge en helt ny forskningsstasjon i Antarktis, bekreftet de samtidig Tromsø og hele regionen som landets desiderte sentrum for polarforskning. Norsk Polarinstitutt får en enda tydeligere rolle, både i nord og sør, for å...

  Å telle all fisken i verden– det går vel ikke?

  Å telle all fisken i verden– det går vel ikke?

  Jo, vi tror faktisk det. Ideen kom til oss da vi fikk i oppdrag å sjekke om det er liv på Jupiters måner. I øyeblikket er vi 21 forskere ved SINTEF i Tromsø. Her foredler vi spennende tanker. Ideene vi jobber med har tre fellestrekk:    De er tematisk like. Viktige...

  Binder Nord-Norge sammen

  Binder Nord-Norge sammen

  Med 50 fartøy og 1000 ansatte i høysesong, er Torghatten Nord en viktig transportaktør i Nord-Norge. Nå er målet å være ledende innen grønn teknologi og bærekraftige løsninger.Torghatten Nord disponerer 50 fartøy, og vi er ansvarlig for drift av samband fra Nord-Troms...

  Remiks åpner REBELL Bærekraftsenter i Tromsø

  Remiks åpner REBELL Bærekraftsenter i Tromsø

  Remiks har drevet bruktbutikk på nordspissen av Tromsøya siden 2009, men 3. juni flytter dagens butikk inn i REBELL Bærekraftsenter i den gamle postterminalen på Langnes. – REBELL skal bestå av 2 ulike konsepter; ett for innbyggerne og ett for næringslivet. Det nye...

  Nord-Norges største IT-miljø redder liv

  Nord-Norges største IT-miljø redder liv

  Hos Helse Nord IKT jobber 400 ansatte for å ivareta og utvikle de livsviktige systemene som mannen i gata tar som en selvfølge. Hver gang du har time på et sykehus, avhenger behandlingen av stabil og sikker drift av en rekke systemer. For hva skjer egentlig om EKG...

  Inga resultat hittades

  Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.